Prajitura cu doua creme

de Michelle in Prajituri, 3 Feb 2011 | 7402 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua,
  • 6 lg zahar,
  • 6 lg apa,
  • 8 lg faina,
  • un pic de sare

Crema 1:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 200 gr ciocolata cu lapte

Crema 2:

  • 400 ml frisca lichida,
  • 300 ml iaurt cu fructe de padure

Sirop:

  • 300 ml suc de fructe de padure(fara acid)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu doua creme:

Blat

am batut albusurile spuma am adaugat apa ,apoi zaharul,si galbenusurile
apoi faina si la cuptor cu el...pana trece testul scobitori.
Poze nu am ca nu am avut timp

Crema 1

200 ml frisca se pune la foc se adauga si ciocolata si cand ciocolata e topita se ia de pe foc,se raceste si se bate pana devine o crema pufoasa,apoi se adauga 200 ml frisca batuta.

 

Crema 2

se  bate frisca apoi se incorporeaza iaurtul..

Asamblarea:
se taie blatul in doua
se aseaza blat,se insiropeaza,crema de ciocolata,apoi crema de fructe de padure,blat insiropat,si se orneaza dupa imaginatie...eu am pastrat un pic de crema de fructe am uns si ultimul blat cu ea,apoi am razuit ciocolata

a fost suuuuper buna...

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu doua creme" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

Michelle 1

05.02.2011, 23:14

multumesc pentru aprecieri

adry88 1

04.07.2011, 21:35

extraordinar de frumos si reusit

Rahela Velicu 1

17.05.2021, 19:57

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Choux à la crème